Tarinamme

Sofian tarina alkaa jo kaukaa Sofiankadun liikkeestä. Sieltä muutimme remontin alta pois Vuorikatu 8:aan, ja vuoden 2012 joulukuussa muutimme nykyisiin tiloihimme Vuorikatu 5:een.

Sofia on kahden perheen omistama yritys ja unelmien täyttymys, jossa jokaisella on omat intohimonsa ja erikoisalueensa.


Kaija

Kaija 22514 005 (3)

Kaija turhautui 2000-luvun alussa bisnesmaailmaan, lopetti viestintäpäällikön työt Fazer Leipomoissa ja päätti siirtyä ”ihmisen kokoiseen” yritystoimintaan. Kaija on palvellut antikvariaattien ystäviä vuodesta 2008 saakka, ensin Sofiankadulla ja nyt  Vuorikadulla. Kaija vastaa Sofian jokapäiväisestä toiminnasta.


Vesa

Vesa on museoalan pätkätyöläinen vuodesta 2001 ja edesmenneen Kaarle Ervastin antikvariaatin entinen asiakas ainakin vuodesta 1978. Vesan erikoisaloja ovat arkeologia ja kansatieteet.


Jukka

omakuva2

Jukka on teoreettista filosofiaa, klassisia kieliä ja psykologiaakin opiskellut opettajanalku, joka on kierrellyt Helsingin antikvariaatteja asiakkaana yläasteikäisestä ja ollut unelmatyöpaikassaan myyjänä Sofiassa vuodesta 2009.


Hanna ja Kimmo

islanti

Hanna ja Kimmo ovat Sofian takapiruja, jotka haluavat kehittää antikvaarista kulttuuria. Molemmat ovat filosofian ja kirjallisuuden suurkuluttajia ja ammattilaisia.


Eila

Keinutuolissa@AstaPajunen2006

Eila on eläkkeelle jäänyt venäjän kielen opettaja, joka eläkeläisen kiireiltään ehtiessään auttaa mielellään Sofiassa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: