Sami Liuhdon REAL SELF -näyttely elokuussa

REAL SELF -näyttely koostuu kirjailija Sami Liuhdon Instagram-omakuvista syksystä 2018 kesään 2019. Sosiaalisessa mediassa julkaistut pikkukuvat pysäyttävät mobiililaitteen näytöltä taulukehyksiin ponkaisseina.

Sami Liuhto on helsinkiläinen kirjailija ja tekstitaiteilija, jonka tuotannossa yhdistyvät avoin tai näytelty tunnustuksellisuus ja klassisen avantgarden perinteistä ammentava käsitteellisyys. Liuhto tutkii tuotannossaan erilaisia menetelmiä ja pakotteita. Tähän mennessä Liuhdon kaunokirjallisia teoksia on julkaistu 20.

Liuhdon tuotantoon kuuluu myös visuaalista ja aseemista runoutta sekä sananeliötauluja. Hänen töitään on ollut esillä näyttelyissä Suomessa, Italiassa, Saksassa ja Sloveniassa sekä yhdysvaltalaisissa verkkojulkaisuissa. Liuhto on esittänyt runoihinsa tehtyä musiikkia Taudinkuva-yhtyeen kanssa sekä ollut mukana käsikirjoittamassa Ilkka Levän elokuvaa Agilem, joka on kerännyt palkintoja festivaaleilla eri puolilla Pohjois- ja Etelä-Amerikkaa.
Näyttely on esillä Antikvariaatti Sofiassa elokuun ajan arkisin klo 11-18 ja lauantaisin klo 11-16.

Näyttelyn avajaiset pidetään to 1. elokuuta klo 16.00 – 18.00: https://www.facebook.com/events/1858400987596821/liuhtoIMG_3543
Comments
One Response to “Sami Liuhdon REAL SELF -näyttely elokuussa”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] tulee Suomi-lomalle ja hänen kanssaan käymme katsomassa Sami Liuhdon Real Self-valokuvanäyttelyä antikvariaatti Sofiassa Helsingin keskustassa. Näyttelyn työt on koostettu Samin Instagramiin […]%d bloggaajaa tykkää tästä: